Familie Rotteveel

 

Mijn naam is Erik Rotteveel en samen met mijn familie maak ik midden in het Groene Hart echte Boerenkaas. We wonen en werken in de Veender- en Lijkerpolder. Een karakteristiek veenweidelandschap dat ons heel wat waard is. We zetten ons graag in voor het behoud van deze prachtige plek.

Echt ambachtelijk gemaakt

Elke dag bereiden wij met passie Boerenkaas met rauwe melk van onze eigen koeien. We maken onze kaas op ambachtelijke wijze met doeken, waardoor je de kenmerkende vouwen krijgt. Onze Goudse Boerenkaas kun je herkennen aan ziin lichtpittige bite. Romig, maar goed op smaak en bij uitstek geschikt om te laten rijpen tot hij één of twee jaar oud is.

Prijswinnende Boerenkaas

Onze Goudse Boerenkaas valt bij jong en oud in de smaak. Hij won in 2015 de 3e prijs bij de Cum Laude keuring, de belangrijkste erkenning voor Boerenkaas. De kinderjury riep hem zelfs uit tot lekkerste kinderkaas!

Wilt u meer weten?

Bezoek de website van Rotteveel Boerenkaas