Familie De Jong

 

Wij zijn Sietse en Hendrika de Jong uit Tijnje. Samen met onze kinderen wonen wij op boerderij De Deelen in het hart van Friesland. Sietse zorgt voor de boerderij en Hendrika houdt zich elke dag bezig met onze kazen. Onze boerderij ontleent zijn naam aan één van de natuurgebieden waar onze landerijen aan grenzen.

Duurzaam boeren midden in de natuur

Wanneer je goed zorgt voor je dieren, dan krijg je daar de beste melk voor terug. Dat is de basis voor de lekkerste kaas. Daarom werken we zo veel mogelijk duurzaam. Dankzij moderne apparaten kunnen we onze koeien het zo veel mogelijk naar de zin maken. Samen met onze ouderwetse passie voor het boerenleven maakt dat een ideale combinatie.

Echte Friese Boerenkaas

Onze Boerenkaas is een begrip en daar zijn we best een beetje trots op. We gebruiken alleen natuurzuivere, onbehandelde melk voor deze kaas. Onze koeien lopen in weidenatuurgebied De Ripen, dat ook aan onze landerijen grenst. Een ruig gebied met een unieke plantengroei, waar de wind het voor het zeggen heeft. Dat karakter komt terug in de volle smaak van onze Boerenkaas.

Wilt u meer weten?

Bezoek de website van Kaasboerderij De Deelen