Familie Van der Poel

 

Wij zijn Hugo en Marije van der Poel en we wonen op een bijzondere plek. Onze boerderij ligt op een eiland aan de rand van de Kagerplassen in Zuid-Holland. Alles dat op ons bedrijf komt en gaat, moet over het water. Onze boerderij heet niet voor niets Hoeve Waterrijk. Hugo is alweer de derde generatie van onze familie die hier boert. Kaas maken gebeurt nog altijd op de manier waarop Hugo’s opa en oma dat deden. Traditioneel en ambachtelijk

Boeren Goudse Oplegkaas

Ons familiebedrijf bestaat al meer dan 50 jaar. In 1985 zijn we gestart met zuivel en daar kwam een paar jaar later onze eigen Boerenkaas bij. Voor de beste kwaliteit is het belangrijk dat onze 270 koeien lekker in hun vel zitten. Daarom zorgen we voor schone en ruime stallen, frisse buitenlucht en goede voeding. Want een gelukkige koe geeft de beste melk.

Kaas met een verhaal

In 2015 riep de jury van de Cum Laude keuring onze Boeren Goudse Oplegkaas uit tot beste Boerenkaas met een verhaal. Ze roemden de aangename geur en volle, krachtige smaak van de kaas. In 2019 hebben we van de keurmeesters maar liefst 2 zilveren en 1 gouden Cum Laude Award ontvangen. We zijn er zeer trots op.

Wilt u meer weten?

Bezoek de website van Hoeve Waterrijk